«Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ρεάλ, ένα επίπεδο πάνω από όλες τις ομάδες της Euroleague»

«Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ρεάλ, ένα επίπεδο πάνω από όλες τις ομάδες της Euroleague»

Ο γενικός διεθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι επέλεξε τα φαβορί της εφετινής Euroleague, ξεχωρίζοντας τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο γενικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι μίλησε στο SportClub του E-Tv και κλήθηκε να σχολιάσει τα φαβορί της εφετινής Euroleague που κάνει τζάμπολ αυτή την εβδομάδα.

Ο Ιταλός ξεχώρισε τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις ομάδες της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται Μουζακίτη για Μπράγκα – Η απόφαση για Μπακούλα, Παπακανέλλο, Κουτσίδη

«Θα είναι μια σκληρή και απρόβλεπτη σεζόν στην EuroLeague. Πιστεύω ότι οι δύο ελληνικές ομάδες και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμα ένα σκαλοπάτι πάνω από τις άλλες. Οι τραυματισμοί θα κρίνουν πολλά», υποστήριξε ο Ιταλός παράγοντας, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στους Τορόντο Ράπτορς.

«Νομίζω ότι το Μιλάνο έχει καλή ομάδα. Μετά τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης θα υπάρξει μεγάλη μάχη, όπου η τύχη, οι τραυματισμοί και οι αποφάσεις θα δείξουν ποιος θα πάει μέχρι τέλους», σημείωσε.

Η μεγάλη μάχη που έδωσαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη Ρόδο φαίνεται πως προϊδέασε τους πάντες πως τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη οι δύο ελληνικές ομάδες θα είναι οι ομάδες που θα πρέπει όλοι να κερδίσουν, σε περίπτωση που θα θέλουν να μην υπάρξει για δεύτερη σερί χρονιά νικητής από τη χώρα μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ