Καλύτερη μεταγραφή της Euroleague ο Βεζένκοφ, σύμφωνα με τους GM’s των ομάδων

Οι General Managers των ομάδων της Euroleague ψήφισαν τον Σάσα Βεζένκοφ ως την καλύτερη μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε το φετινό καλοκαίρι, σε δημοσκόπηση του «Basket News».

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν οι General Managers των ομάδων της Euroleague διοργάνωσε η λιθουανική ιστοσελίδα «BasketNews», λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν οι GM’s ήταν και αυτή για την κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού, με το 53.8% να απαντούν το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά το περσινό πέρασμά του από το NBA.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Μαρέσκα: Παύεται για έναν μήνα επειδή φέρεται να απείλησε παίκτη ότι θα τον σκοτώσει!

Στη δεύτερη θέση τον ακολούθησε με 15.4% ο Καρλίκ Τζόουνς που πήγε στην Παρτίζαν, ενώ ψήφους πήραν και οι Εβάν Φουρνιέ, Λορέντζο Μπράουν, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Ταϊρίκ Τζόουνς.

Παρ’ όλα αυτά στην ερώτηση για το ποια ομάδα έκανε συνολικά τις καλύτερες κινήσεις στη διάρκεια της off-season, ο Ολυμπιακός έχασε την… πρωτιά από τη Φενέρμπαχτσε με 46.2% των προτιμήσεων, αντί του 30.8% που συγκέντρωσαν οι Ερυθρόλευκοι.

Τρίτος στη σχετική λίστα ήταν ο Παναθηναϊκός με 15.4%.

Στην ερώτηση για τον παίκτη που θα επέλεγαν οι GMs πρώτο αν όλοι οι αθλητές γίνονταν διαθέσιμοι σε ένα υποθετικό Draft, το μεγαλύτερο ποσοστό συγκέντρωσε ο Έντι Ταβάρες, που πήρε το 46% των ψήφων, ενώ ακολούθησαν δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ, που συγκέντρωσαν από 23%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από