Euroleague: Ποιος θα σηκώσει την κούπα στο Βελιγράδι; Οι αποδόσεις «κλείδωσαν» πριν το τζάμπολ – Τι γίνεται με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Euroleague: Ποιος θα σηκώσει την κούπα στο Βελιγράδι; Οι αποδόσεις «κλείδωσαν» πριν το τζάμπολ – Τι γίνεται με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το τζάμπολ της Euroleague είναι προ των πυλών και οι στοιχηματικές εταιρίες έβγαλαν τις αποδόσεις για τον πρωταθλητή Ευρώπης. Που βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Το πρώτο τζάμπολ της Euroleague πλησιάζει και τα πάντα πλέον έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη νέα σεζόν. Μετά τη νίκη και την επικράτηση του Ολυμπιακού στο Σουπερ Καπ της Ρόδου οι στοιχηματικές έβγαλαν τις αποδόσεις για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι μεταγραφές αλλά και το ξεκίνημα στην χρονιά έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο στις αποδόσεις των εταιρειών με τις ελληνικές ομάδες να φιγουράρουν στα πρώτα φαβορί.

Πρώτος είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι και ο περυσινός πρωταθλητής Ευρώπης με απόδοση που κυμαίνεται από το 3.75 ως και το 4.25. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός που έχει κάνει τις σημαντικότερες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού φέρνοντας πίσω στην Euroleague τον Σάσα Βεζένκοφ και κάνοντας την υπέρβαση με τον ερχομό του Εβάν Φουρνιέ.

Η απόδοση των ερυθρολεύκων κυμαίνεται από το 4.25 μέχρι το 5.00. Ακολουθούν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε που συμπληρώνουν τα τέσσερα πρώτα φαβορί.

Δείτε αναλυτικά όλες τις ομάδες και τις αποδόσεις κατάκτησης

 

Μετά τα πρώτα δείγματα των ομάδων με τους αγώνες των Σούπερ Καπ στην Ευρώπη, είναι εμφανές ότι οι στοιχηματικές εταιρίες «βλέπουν» την περσινή τετράδα του Final 4 να φτάνει και φέτος ως το μεγάλο ραντεβού του Μαΐου και δίνουν στις «αιωνίους» το χρίσμα του φαβορί για την κούπα.

Η μεγάλη μάχη που έδωσαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη Ρόδο προϊδέασε τους πάντες πως τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη οι δύο ελληνικές ομάδες θα είναι οι ομάδες που θα πρέπει όλοι να κερδίσουν, σε περίπτωση που θα θέλουν να μην υπάρξει για δεύτερη σερί χρονιά νικητής από τη χώρα μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ