Ένα δίδυμο που «τρομάζει»: Το ασύλληπτο 46% των Βεζένκοφ και Πετρούσεφ στο Σουπερ Καπ (vids)

Σάσα Βεζένκοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ μας έδειξαν εικόνες από τα προσεχώς, καθώς ήταν υπεύθυνοι για το 46% των πόντων που έβαλε ο Ολυμπιακός στο Σούπερ Καπ...

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στη νέα αγωνιστική σεζόν, κατακτώντας το τρίτο διαδοχικό Σούπερ Καπ του, νικώντας  για μία ακόμα χρονιά τον Παναθηναϊκό στην Ρόδο.

Οι Πειραιώτες είχαν σε εκπληκτικό βράδυ τους Σάσα Βεζένκοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ, οι οποίοι έκαναν γενικά ένα εκπληκτικό τουρνουά, δείχνοντάς μας εικόνες από όσα πρόκειται να… ακολουθήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το δίδυμο του Ολυμπιακού έκανε «θόρυβο» στην Ρόδο, με τον Βεζένκοφ να αναδεικνύεται MVP, καθώς πέτυχε 40! πόντους (20 + 20 σε ημιτελικό και τελικό)  στα δύο ματς, ενώ από κοντά ήταν και ο Πετρούσεφ που είχε 36 (18+18), δηλαδή ήταν υπεύθυνοι για το 46% των συνολικών πόντων (165) των ερυθρόλευκων.

Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος φόργουορντ είχε 20 πόντους με 5/5 βολές, 3/4 δίποντα και 3/8 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 4 αμυντικά ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, χωρίς να υποπέσει σε κανένα λάθος σε 31:30 λεπτά συμμετοχής, ενώ στον ημιτελικό με το Περιστέρι, είχε βάλει αντίστοιχα άλλους 20 με 6/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές, αλλά και 4 ριμπάουντ.

Από την άλλη, ο Σέρβος ψηλός που είναι το μεγαλύτερο prospect του Ολυμπιακού είχε 18 πόντους με 7/8 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 4/7 ελεύθερες βολές, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο (και 2 λάθη) σε 23:51 στον ημιτελικό με το Περιστέρι (79-74). Ενώ στον τελικό, συνέχισε με άλλους 18 πόντους (6/10δίπ., 1/2τρίπ., 3/3β.) και 8 ριμπάουντ σε 25:31 στον τελικό.

«Το κέρδος των δύο αγώνων είναι ο Πετρούσεφ, που πιστεύω ότι κατάλαβε πλέον ότι θα μείνει και θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος εξήρε την απόδοση που είχε ο Σέρβος στα δύο ματς του Super Cup και κάπου εκεί είναι η αλήθεια.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα δίδυμο που τρομάζει και το οποίο είναι ικανό για μεγάλα πράγματα. Και οι δύο θα είναι απόλυτα κομβικοί στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός στα 100 του χρόνια, ώστε να κατακτήσει όσο περισσότερα μπορεί φέτος, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Κώστας Παπανικολάου παραμονές του Σούπερ Καπ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από