Εφές Αναντολού – Παναθηναϊκός : «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου» παραδέχθηκε ο Καλάθης

Εφές Αναντολού – Παναθηναϊκός : «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου» παραδέχθηκε ο Καλάθης

Με τέτοιον Καλάθη ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να χάσει από την Εφές. Όπως παραδέχθηκε ο Έλληνας γκαρντ, ήταν το καλύτερο παιχνίδι του αναφέροντας πως τον βολεύουν οι ικανότητες των παικτών πάνω από τη στεφάνη.

Ο Νικ Καλάθης ήταν ο κύριος λόγος της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού στο «Σινάν Ερντέμ» με 29 πόντους που ήταν ατομικό ρεκόρ πόντων στην Euroleague.

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA:

«Θεωρώ πως ήταν. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου. Ήταν μια συνολική προσπάθεια. Βρεθήκαμε 9 πόντους πίσω, όμως καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ο Ίαν και ο Παππάς έβαλαν κάποια μεγάλα καλάθια και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Παίξαμε σαν ομάδα. Παίξαμε ομαδικά και αυτό έγινε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν πολύ καλή και άμυνα. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους, αλλά και πάλι είχαμε πολύ καλή άμυνα».

Όσο για το… παραλίγο triple double και τους λόγους αυτής της εμφάνισης: «Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα είναι η νίκη. Κάποια στιγμή θα γίνει, αν είναι να γίνει. Μου αρέσει το γήπεδο. Εδώ έπαιξα καλά και στο Eurobasket. Με βολεύει και το παιχνίδι που παίζουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν πάνω από τη στεφάνη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ