Ο Ρογκαβόπουλος, ο Ολυμπιακός και οι πιθανότητες επιστροφής στην Ελλάδα

Ο Ρογκαβόπουλος, ο Ολυμπιακός και οι πιθανότητες επιστροφής στην Ελλάδα

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε για τον Ολυμπιακό και το τι συνέβη το καλοκαίρι, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και γενικότερα στις πιθανότητες επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανία και σχολίασε όλα όσα ακούστηκαν το περασμένο καλοκαίρι σχετικά με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην «Noticias de Alava» για την Μπασκόνια, έκανε ειδική αναφορά στους ερυθρόλευκους, αλλά και στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο μελλοντικής επιστροφής στην Ελλάδα.

Ακόμα, ο «Ρόγκα» δεν γινόταν να μην τονίσει τους λόγους που έμεινε εκτός Εθνικής Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε ότι είχε επικοινωνία με τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Σε ερώτημα σχετικά με το αν είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ επιλογή για κανένα από τα δύο μέρη. Έχω εγγυημένο συμβόλαιο με την Μπασκόνια και ρήτρα αποχώρησης που θα έπρεπε να πληρωθεί, οπότε δεν ήταν δυνατό να συμβεί. Ακόμα και αν δεν είχα τη ρήτρα, θα ήθελα να συνεχίσω αυτή τη σεζόν στη Βιτόρια. Ούτε με τον Ολυμπιακό έγινε συζήτηση, οπότε δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανέναν».

Για το ενδεχόμενο μελλοντικής επιστροφής στην Ελλάδα, υποστήριξε: «Θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Νιώθω ότι έχω κάτι ωραίο και εδώ. Προφανώς, θα ήταν πρόκληση να παίξω για έναν σύλλογο τόσο μεγάλο όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, απλά κοιτάξτε τα ονόματα των ομάδων τους. Αλλά από την άλλη δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω για λίγο μακριά από την Ελλάδα».

Για την απουσία από την Εθνική, είπε: «Ήταν προσωπικοί οι λόγοι. Μίλησα με τον coach Σπανούλη και αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να μην πάω για μια σειρά σημαντικών λόγων που προτιμώ να μην μοιραστώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ