Τζόουνς: «Δεν υπόσχομαι να κάνω όσα έκανε ο Λεσόρ»

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς μίλησε για τη μετακίνησή του στην Παρτίζαν, αλλά και τις συγκρίσεις με τον Ματίας Λεσόρ.

Η Παρτίζαν επέλεξε να επενδύσει στον Tαϊρίκ Τζόουνς στη θέση «5», με τον Αμερικανό να έχει το βάρος της αντικατάστασης του Ματίας Λεσόρ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας στην «Mozzart Sport» τόνισε πως οι οπαδοί των Σέρβων δεν πρέπει να περιμένουν όσα έκανε ο Γάλλος.

Οι δηλώσεις του Ταϊρίκ Τζόουνς:

«Ειλικρινά, δεν μπορώ να σας πω και να υποσχεθώ ότι θα κάνω αυτά που έκανε ο Λεσόρ, ούτε ότι θα γίνω σαν αυτόν. Γιατί κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να είναι ο Ματίας Λεσόρ, εκτός από αυτόν. Όπως κανένας δεν μπορεί να είναι ο Ταϊρίκ Τζόουνς. Θέλω να είμαι αυτός που είμαι στο παρκέ, να μην προσπαθώ να είμαι κάποιος άλλος. Έτσι είμαι, έτσι αρέσω στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι τα αποδυτήρια. Εκτιμούν αυτό που είμαι, όχι αυτό που θα μπορούσα να είμαι».

Για την επιλογή του Βάνια Μαρίνκοβιτς ως αρχηγού: «Είναι εξαιρετικός αρχηγός. Ήταν στην Παρτιζάν πριν, ξέρει ακριβώς τι απαιτείται και τι μπορεί να συμβεί εδώ. Ξέρει την EuroLeague, ξέρει το σύλλογο, όλες τις συνθήκες. Έχει απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις που του κάνουμε, είναι εκεί για όλους μας και αυτό σημαίνει πολλά για εμάς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από