Μαριάνοβιτς: «Χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Γιασικεβίτσιους – Να γίνω πρότυπο για τα παιδιά»

Μαριάνοβιτς: «Χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Γιασικεβίτσιους – Να γίνω πρότυπο για τα παιδιά»

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει στην Τουρκία.

Ύστερα από εννέα σεζόν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου αναφέρθηκε στην επιλογή των Τούρκων, στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και στο ότι θέλει να είναι πρότυπο για τα μικρά παιδιά.

Οι δηλώσεις του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς:

«Μίλησα με τον ατζέντη μου πρώτα. Είναι ο πρώτος σε όλα. Μετά μίλησα στον Μάρκο Γκούντουριτς και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Τώρα είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος.

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους έχει υπάρξει τρομερός τόσο σαν παίκτης όσο και προπονητής και πάντα ακολουθούσα την πορεία του. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Σαρούνας. Μερικές φορές, προπονητές και παίκτες μπορεί να μη συμβαδίζουν, το σημαντικό είναι να υπάρξει κοινό έδαφος.

Εκτός παρκέ, αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κάνω τα παιδιά χαρούμενα. Ειδικότερα τα παιδιά που ενδιαφέρονται στο μπάσκετ και στον αθλητισμό.

Όταν ήμουν μικρός ένας πολύ διάσημος μπασκετμπολίστας ήρθε στην κατασκήνωση και κάναμε “high five”. Δεν καθάρισα τα χέρια μου για δύο μέρες, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είπα “ουάου, μου έδωσε το χέρι του”! Δεν με ξέχασε και με έκανε χαρούμενο ως παιδί, σαν να με αγαπούσε.

Για αυτό μου αρέσει να περνάω χρόνο με τα παιδιά. Θέλω να είμαι το είδωλό τους μοιράζοντας τις εμπειρίες μου με εκείνα. Μπορεί να μην έχουμε το ίδιο ύψος, θέση, ή ακόμα και άθλημα, αλλά το σημαντικό είναι να μπορείς να προσθέσεις κάτι σε αυτά με έναν μικρό τρόπο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ