Προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ

Προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ (24/9 στις 20:00) στην Κωνσταντινούπολη, στο προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας που θα δώσει πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στην Κωνσταντινούπολη όπου θα δώσει τα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας του, με αντιπάλους τις Γαλατάσαραϊ (24/9, 20:00) και Εφές Αναντολού (25/9, 20:30).

Το πρώτο φιλικό εξ αυτών θα είναι κόντρα στην «τσιμ μπομ», μία ομάδα επιπέδου BCL η οποία σίγουρα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους μέχρι τώρα αντιπάλους του Παναθηναϊκού.

Η Γαλατά έχει ένα ρόστερ αξιόλογο για την διοργάνωση στην οποία αγωνίζεται, ενώ προπονητής της είναι ο Γιακούπ Σεκιζκόκ, πρώην βοηθός του Αταμάν στην Εφές.

Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει να διαχειριστεί τρεις σημαντικές απουσίες. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και θα απουσιάσει για τρεις βδομάδες, τον Κώστα Σλούκα, που θα υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο με την κατάσταση να μην είναι ανησυχητική και τον Λορέντζο Μπράουν, που συνεχίζει τις θεραπείες για την φλεγμονή που τον ταλαιπωρεί.

Όσον αφορά στη μετάδοση, δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κάποιο κανάλι στην Ελλάδα που να έχει πάρει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου αγώνα. Μένει να φανεί αν αυτό αλλάξει την τελευταία στιγμή και θα βρεθεί λύση προκειμένου να μεταδοθεί, έστω μέσω Youtube.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του Παναθηναϊκού:

6/9: Τσεντεβίτα Ολίμπια – Παναθηναϊκός 76-81
7/9: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 83-72
15/9: Παναθηναϊκός  – Μπάγερν Μονάχου 86-69
16/9: Παναθηναϊκός  – Μακάμπι Τελ Αβίβ 75-88
20/9: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 81-73
21/9: Παναθηναϊκός  – Παρτιζάν 64-75
24/9: Γαλατάσαραϊ – Παναθηναϊκός
25/9: Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ