Αναγνώριση Μπαρτζώκα: Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι χειροκρότησαν τον κόουτς του Ολυμπιακού (vid)

O Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε δέκτης θερμού χειροκροτήματος από τους Ιταλούς δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με την Τραπάνι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 95-90 της Τραπάνι στην Ιταλία, στο τελευταίο φιλικό του παιχνίδι πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε μια σκηνή αναγνώρισης, δέχτηκε το χειροκρότημα των Ιταλών δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό με την Τράπανι.

Συγχαρητήρια στην Τράπανι, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων αγώνων μας, αρχής γενομένης από το Super Cup. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιξε με ένταση στην άμυνα. Έπαιξε πραγματικά καλά, δίνω τα credits στον κόουτς Ρέπεσα.

Ήταν σημαντικό να ματσάρουμε το κίνητρο, την ενέργεια και τη διάθεση που έδειξαν στην άμυνα. Από αυτή την προοπτική δεν τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους, μολονότι έβαλαν κάποια δύσκολα καλάθια. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας.

Επίσης έχουμε παίκτες σε διαφορετικά επίπεδα φυσικής κατάστασης και πρέπει να είμαστε όλοι στο ίδιο γιατί αρχίζουμε τα επίσημα ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι» εξήγησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αρχική τοποθέτησή του.

Και πρόσθεσε: «Μας λείπουν οι δύο ψηλοί μας, ο Μουστάφα Φαλ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Μιλουτίνοφ είναι δυνατός στην επίθεσή μας, ο Φαλ στην άμυνα μας. Επίσης, ο ΜακΚίσικ και ο Έβανς είναι εκτός. Είχαμε πολλούς παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμό και άλλους που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Όπως είπα, είναι σημαντικό να βρούμε τον τρόπο να είμαστε στην ίδια σελίδα. Είναι δεδομένο ότι έχουμε επιθετικό ταλέντο, σήμερα πετύχαμε 95 πόντους, αλλά πιστεύω ότι η άμυνα δίνει τίτλους και επιτυχίες. Πρέπει να βελτιωθούμε».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 7:55 του video

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από