Τελευταίο φιλικό για τον Ολυμπιακό πριν από το Super Cup (pic, vid)

Τελευταίο φιλικό για τον Ολυμπιακό πριν από το Super Cup (pic, vid)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τραπάνι στην Ιταλία, στο τελευταίο φιλικό του πριν από την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για την σεζόν 2024/25.

Ο Ολυμπιακός δίνει φιλικό παιχνίδι με την Τραπάνι Σαρκς σήμερα το βράδυ (22/09, 22:00), στο τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας για το Super Cup που θα διεξαχθεί στη Ρόδο το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Υπενθυμίζεται πως ολόκληρο το «ερυθρόλευκο» ρόστερ ταξίδεψε στη γειτονική χώρα, ακόμα και οι τραυματίες που δεν είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μάλιστα ο Άλεκ Πίτερς φρόντισε να κάνει και το τραπέζι στους συμπαίκτες του, κατά την έξοδο της ομάδας το βράδυ του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης: Η ανακάλυψη Παϊρέτο και το μαγικό κλικ του Ζαμπαλά

Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports Start, με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» να έχουν έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουσταφά Φαλ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Κίναν Έβανς, οι οποίοι εξακολουθούν να ακολουθούν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Aυτή θα είναι η τελευταία φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού για φέτος, αφού αν και υπήρχε στο πρόγραμμα ένας ακόμα αγώνας με την Τραπάνι, αναβλήθηκε. Οι επίσημες αγωνιστικές του Ολυμπιακού ξεκινούν στις 28/9 με το Super Cup, ενώ στις 3/10 οι ερυθρόλευκοι θα ριχτούν και στη μάχη της Euroleague.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ