Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-66: Καταιγιστικοί οι Τούρκοι στο πρώτο ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Σαρωτική η Εφές απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (89-66) που πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Μπράιαντ και Οτούρου «κουβάλησαν» την τουρκική ομάδα.

Στο πρώτο ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», η Εφές ήταν σαρωτικοί απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και επικράτησε με 89-66 και τους Ελάιτζα Μπράιαντ και Νταν Οτούρου να είναι σε τρομερό βράδυ.

Με Τόμπσον, Μπράιαντ, Γιλμάζ, Σμιτς και Οτούρου ξεκίνησε το παιχνίδι η Εφές, με Γιοκουμπάιτις, Λόιντ, Ράντολφ, Σόρκιν και Ριβέρο η αρχική πεντάδα των Ισραηλινών, που στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς να τελειώνει την περίοδο στο +1 (21-20).

Διαβάστε επίσης: Η αποθεραπεία, το χρονικό της επιστροφής και η «εκτόξευση» – Τι ισχύει με τον Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό (vids)

Η Εφές σταδιακά άρχισε να χτίζει ένα προβάδισμα, ωστόσο η Μακάμπι πλησίασε στο ημίχρονο στον πόντο (39-38, 20′), κυρίως λόγω των επιθετικών πρωτοβουλιών του Λόιντ. Το σύνολο του Μιγιάτοβιτς βρέθηκε στο +12 λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, με τους Οτούρου και Μπράιαντ σε τρελά… κέφια.

Η Μακάμπι δεν να αντιδράσει για να ανατρέψει την κατάσταση και κάπως έτσι η νίκη στο πρώτο ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κατέληξε στα χέρια της Εφές. Σε λίγη ώρα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν (22:00).

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 39-38, 71-53, 89-66

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από