Ποιο κανάλι θα δείξει την «πρόβα τζενεράλε» του Ολυμπιακού με την Τραπάνι

Το φιλικό του Ολυμπιακού,το οποίο είναι και η πρόβα τζενεράλε του με αντίπαλο την Τραπάνι στην Ιταλία (22/9) βρήκε μπασκετική στέγη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες (20/9) στην Ιταλία, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (22/9, 22:00) σε φιλικό παιχνίδι την Τραπάνι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, το οποίο και θα είναι το τελευταίο πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών του.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα καλυφθεί τελικά τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports, με τους φίλους των ερυθρολεύκων να έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση των καναλιών Novasports αναφέρει:

«Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2024. O Ολυμπιακός αυτή την Κυριακή παίζει μπάσκετ στο παρκέ του Novasports! Η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του για τη σεζόν 2024-2025 σε Ελλάδα και Ευρώπη, ολοκληρώνεται με τον φιλικό αγώνα κόντρα στην ιταλική Trapani Shark, η οποία θα συμμετάσχει φέτος στη Lega Serie A.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Σικελία την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Start σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μία ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμα και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

O Ολυμπιακός αυτή την Κυριακή παίζει μπάσκετ στο παρκέ του Novasports! Η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του για τη σεζόν 2024-2025 σε Ελλάδα και Ευρώπη, ολοκληρώνεται με τον φιλικό αγώνα κόντρα στην ιταλική Trapani Shark, η οποία θα συμμετάσχει φέτος στη Lega Serie A.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Σικελία την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Start σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό Δελτίο Τύπου και το σχετικό visual.

Με εκτίμηση,

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από