Κλάιμπερν: «Όπως λέει και ο Ομπράντοβιτς τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν κερδίζουν πάντα τη Euroleague»

Κλάιμπερν: «Όπως λέει και ο Ομπράντοβιτς τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν κερδίζουν πάντα τη Euroleague»

Ο Γουίλ Κλάιμπερν μίλησε για την άνοδο του ανταγωνισμού στη Euroleague, ενώ τόνισε ότι τα μεγάλα μπάτζετ δεν κερδίζουν πάντα το τρόπαιο.

Τη δική του οπτική για τη νέα σεζόν της Euroleague εξέφρασε ο Γουίλ Κλάιμπερν αναφέροντας πως πολλές ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά.

Παράλληλα, ο Αμερικανός φόργουορντ της Βίρτους Μπολόνια τόνισε ότι όπως έχει πει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν κερδίζουν πάντα το τρόπαιο οι ομάδες με τα μεγαλύτερα μπάτζετ.

Οι δηλώσεις του Γουίλ Κλάιμπερν:

«Έγιναν πολλές μετακινήσεις αυτό το καλοκαίρι και πολλές ομάδες ενίσχυσαν το ρόστερ τους. Όπως όμως λέει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν κερδίζουν πάντα τη Euroleague. Το πιο σημαντικό είναι να βρει μια ομάδα τη χημεία της και να δυναμώσει ως σύνολο. Αυτός είναι ο βασικός στόχος μας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει ολόκληρη την ομάδα μας, όμως έχουμε τις προοπτικές να δυναμώσουμε αμυντικά, ειδικά στην περίμετρο. Βασικό παράγοντα στην επιτυχία μας θα παίξει το να μείνουμε υγιείς. Έτσι, θα δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να διεκδικήσουμε την είσοδο στα πλέι-οφ. Όταν πάμε εκεί και είμαστε υγιείς, θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες για να πετύχουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ