Συναγερμός στον Παναθηναϊκό: Διπλό πρόβλημα ενόψει Ολυμπιακού

Συναγερμός στον Παναθηναϊκό: Διπλό πρόβλημα ενόψει Ολυμπιακού

Διπλό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό AKTOR καθώς τέθηκαν νοκ άουτ οι Ματίας Λεσόρ με διάστρεμμα και Λορέντζο Μπράουν με φλεγμονή, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/9) ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις των πρασίνων στο Super Cup

Χωρίς δύο βασικά στελέχη αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι στο κλειστό της Γλυφάδας, κι ενώ πλησιάζουν οι επίσημες υποχρεώσεις των πράσινων, αρχής γενομένης με το Super Cup.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Λεσόρ υποφέρει από διάστρεμμα α’ βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν έχει μια φλεγμονή δεξιού άκρος ποδός.

Διαβάστε επίσης: Σιμεόνε: «Το νέο φορμάτ μας υποχρεώνει να παίζουμε για τη νίκη»

Νοκ άουτ παραμένει και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά από το διάστρεμμα που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» την Παρτίζαν το βράδυ του Σαββάτου (21/9, 22:00) ενώ νωρίτερα (21/9, 19:00) θα παίξουν η Εφές με την Μακάμπι. Το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/9) είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Super Cup στη Ρόδο, όπου οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Άρη στα ημιτελικά και τον νικητή του Ολυμπιακός-Περιστέρι, εφόσον προκριθούν στον τελικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ