Ο… άχαστος Βεζένκοφ νικάει τον Παπανικολάου και «τρομάζει» την Euroleague (vid)

Ο… άχαστος Βεζένκοφ νικάει τον Παπανικολάου και «τρομάζει» την Euroleague (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε μια φιλική μονομαχία με τον Κώστα Παπανικολάου με τρίποντα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή της Euroleague. Ο Βούλγαρος φόργουορντ, MVP της διοργάνωσης τη σεζόν 2022/23 επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από έναν χρόνο στο NBA και είναι έτοιμος να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Ήδη άλλωστε απέδειξε στα φιλικά των Ερυθρόλευκων πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πως και φέτος θα αποτελεί ένα «υπερόπλο» στην επίθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Μασούρα και Ρέτσο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη (pic)

Λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν τη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν με την Euroleague να βάζει τους παίκτες της ομάδας σε διάφορα παιχνίδια. Σε ένα από αυτά ο Βεζένκοφ λοιπόν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κώστα Παπανικολάου, σε έναν αγώνα ταχύτητας και ευστοχίας.

Και ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι αντικειμενικά καλός σουτέρ από τα 6,75μ., ο Σάσα δεν του άφησε κανένα περιθώριο ευστοχώντας γρήγορα σε τρία σουτ και παίρνοντας τη νίκη. Η απογοήτευση του Παπανικολάου και η αντίδραση του λογαριασμού της Euroleague τα λένε όλα: «Επέστρεψε έτοιμος», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ