Ο Τζέιμς επέλεξε το δικό του Τop-10 της Εuroleague – Σε ποια θέση έβαλε τους Ναν και Λεσόρ (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς συμμετείχε στο παιχνίδι της Euroleague και προσπάθησε να φτιάξει το δικό του Τop-10, ωστόσο ο Αμερικανός δεν τα... υπολόγισε όπως ήθελε και άφησε εκτός πρώτης πεντάδας, τους Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ

Μετά τον Ματίας Λεσόρ και ο Μάικ Τζέιμς συμμετείχε στο παιχνίδι της EuroLeague, μέσω του λογαριασμού της διοργάνωσης στο TikTok.

Ο Αμερικανός κλήθηκε να ταξινομήσει τους 10 αθλητές που εμφανίζονταν μπροστά του, χωρίς να ξέρει ποιον θα βλέπει κάθε φορά, δημιουργώντας ένα Το-10 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Σιμεόνε: «Το νέο φορμάτ μας υποχρεώνει να παίζουμε για τη νίκη»

Στην κορυφή της λίστας ο επέλεξε τον Σέιν Λάρκιν, στη 2η θέση τον Γουέιν Μπάλντουιν, με τους Έντι Ταβάρες, Φακούντο Καμπάσο και Κέβιν Πάντερ να κλείνουν την πεντάδα κατά σειρά. Ωστόσο, ο αστέρας της Μονακό δεν τα… υπολόγισε έτσι όπως ήθελε, με αποτέλεσμα να βάλει αρκετά χαμηλά τους δύο πράσινους, Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν.

Ο Τζέιμς τοποθέτησε τον Κέντρικ Ναν στο No.6 και τον Ματίας Λεσόρ στο No.10. Τέλος, η 7η θέση κατέληξε στον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, η 8η στον Μάρκους Χάουαρντ και η 9η στον Μάριο Χεζόνια.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από