«Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»: Η επική ατάκα του Σλούκα που του έμαθε ο Ομπράντοβιτς (vid)

«Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»: Η επική ατάκα του Σλούκα που του έμαθε ο Ομπράντοβιτς (vid)

Η συνέντευξη Τύπου για το «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» και η ατάκα του Κώστα Σλούκα για τη σεζόν του Παναθηναϊκού με... άρωμα Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Κώστας Σλούκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μίλησε για το πόσο σημαντικός και σπουδαίος ήταν ο εμβληματικός πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στη χρονιά που έκανε με το τριφύλλι, ενώ είπε και μία ατάκα με… άρωμα Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκαρντ έκανε άπαντες να γελάσουν στην αίθουσα που έγινε η συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να θυμάται μια ατάκα που του έχει μάθει ο νυν προπονητής της Παρτιζάν και πρώην τεχνικός του στη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας

«Η περσινή ήταν μαγική χρονιά. Αλλά αυτό που μετράει είναι το τώρα και το μέλλον. Είμαστε στην αρχή νέας σεζόν. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό γνωρίζεις πως ζεις από τους τίτλους. Ζεις με την πίεση και πρέπει να τη διαχειριστείς. Όπως έχει πει ένας από τους αγαπημένους μου προπονητές, ο κ. Ομπράντοβιτς, το παρελθόν είναι το παρελθόν. Όλοι θυμούνται το τώρα και το μέλλον. Είμαστε εδώ για το μέλλον», είπε ο 34χρονος γκαρντ.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ