Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο μεγάλος…»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο μεγάλος…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για το τουρνουά προς τιμήν του πατέρα του Παύλου και αναφέρθηκε στον Εργκίν Αταμάν, αλλά και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με... ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του την συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τόνισε πως όλες οι ομάδες θέλουν να κάνουν τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, ενώ πρόσθεσε πως ήθελε να δει τον Αταμάν μια μέρα στα πράσινα.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον οποίο είχε μια πολύ θερμή χειραψία.

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αποκάλεσε «μεγάλο αδελφό» τον τεχνικό της Παρτίζαν, προσθέτοντας ότι έχει στο σπίτι του ένα γραφείο του πατέρα του, Παύλου, το οποίο δεν έχει πειράξει και σε αυτό υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες του Σέρβου τεχνικού, παρά του ίδιου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καλησπέρα. Να σας καλωσορίσω στο τουρνουα. Το φετινό είναι κάπως διαφορετικο. Έχουμε ίσως τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπη και να τις ευχαριστήσω που δέχθηκαν. Είναι ένα τουρνουά που μετά από 56 χρόνια χρόνια θα είναι αθλητικό και κοινωνικό γεγονός. Είναι ο πρώτος αγώνας από το 1968 που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που βοήθησαν σε αυτό. Θεού θέλοντος ο καιρός να είναι καλός και 40.000 άνθρωποι να απολαύσουν κάτι μεγάλο

Νιώθω ότι είμαι αναμεσα σε φιλους. Με την Μακάμπι πολεμαμε χρόνια μαζί για τους ίδιους στόχους για το καλό του μπάσκετ. Η Εφές έχει δεχθεί πάρα πολλές φορές να έρθει. Θυμάμαι να βλέπω τον Αταμάν στα μπλε και να λεω θέλω να τον δω στα πράσινα. Έγινε αυτό αυτό εξελίχθηκε με επιτυχία

Κρατάω την Παρτίζαν και τον μεγάλο μου αδελφό τον Ζέλικο, ο οποίος όπου και αν είναι πάντα ανταποκρίνεται στην πρόσκληση.

Να σας πω και μία ιστορία: Ο Πατέρας μου έχει ένα γραφείο στο σπίτι που το έχω αφήσω όπως ήταν. Αν παω μεσα, μπορεί οι φωτογραφίες με τον Ζέλικο να είναι περισσότερες από τις δικές μου. Για αυτό λέω με χαρά και τιμή ότι είναι μεγαλος αδελφος

Εύχομαι να έχουν ολες οι ομάδες υγιή και καλή σεζόν .Ολες να πετύχουν τους στόχους τους και να δείξουμε ότι ο αθλητισμός είναι να ενώνει. Δεν κοιτάμε χωρες, θρησκείες αλλά πως θα κάνουμε τον κοσμο να έρθει στο γήπεδο, να περναω ωραία και να ενώνει. Να έχουμε μία καλή σεζόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ