Ομπράντοβιτς: «Καθηγητής και πατέρας ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τους προπονητές του Παναθηναϊκού, της Μακάμπι, της Παρτιζάν και της Εφές να μιλούν για τα αυριανά (21/9) ματς, αλλά και την Euroleague που… έρχεται.

Για τους Σέρβους μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που στάθηκε στη σχέση του με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και χαρακτήρισε την Αθήνα πόλη του.

Διαβάστε επίσης: Ροντινέι: Όταν το «work ethic» και το ταλέντο επιβραβεύονται… (pics, vids)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ τον Δημήτρη για την πρόσκληση. Ξέρετε τι σχέση που είχα με τον Παύλο και όλη την οικογένεια, που νιώθω πως ήμουν και εγώ μέρος. Ήταν καθηγητής, πατέρας. Με βοήθησε όσο ήμουν εδώ.

Είναι από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους στη ζωή μου. Συγχαρητήρια για την περσινή πορεία. Εύχομαι τα καλύτερα στην Εφές, την Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό. Η Αθήνα είναι η πόλη μου, δεν νιώθω ξένος και νιώθω χαρούμενος που βλέπω φίλους όποτε έρχομαι».

Κάτας: «Είναι τιμή που είμαστε εδώ»

«Ευχαριστούμε που μας καλέσατε ξανά. Είναι παράδοση πλέον για την Μακάμπι. Είναι σπουδαίο το δέσιμο με τον Παναθηναϊκό. Είναι τιμή που είμαστε εδώ. Εύχομαι τα καλύτερα στους παίκτες και τους προπονητές για την νέα σεζόν. Ανυπομονούμε για μία δύσκολη σεζόν», ανέφερε ο προπονητής της Μακάμπι.

Μιγιάτοβιτς: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ με σπουδαίους παίκτες και προπονητές»

«Όπως είπαν όλοι είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ με σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Είναι μεγάλη τιμή που είμαστε τόσα χρόνια σε αυτό το τουρνουά. Πάντα τρομερή οργάνωση, τρομεροί οπαδοί. Θα είναι ξεχωριστό που θα παίξουμε κάτω από τα αστέρια. Εύχομαι σε όλους υγεία και επιτυχία. Και σε όλους τους οπαδούς να απολαύσουν το τουρνουά και την Euroleague που πλησιάζει», ήταν τα λόγια του προπονητή της Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από