Aταμάν: «Ο Ομπράντοβιτς ήταν ένα από τα είδωλά μου όταν ξεκίνησα – Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την ειρήνη σε όλα τα σπορ»

Aταμάν: «Ο Ομπράντοβιτς ήταν ένα από τα είδωλά μου όταν ξεκίνησα – Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την ειρήνη σε όλα τα σπορ»

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» είπε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ένα από τα είδωλά του όταν ξεκίνησε την προπονητική και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την ειρήνη σε όλα τα σπορ.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί για μία ακόμα φορά το Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο αυτή τη φορά θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο, σε μια μεγάλη στιγμή για το μπάσκετ.

Στη συνέντευξη Τύπου, από πλευράς Παναθηναϊκού, βρέθηκαν ο αρχηγός Κώστας Σλούκας και ο προπονητής Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής μίλησε για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη μεγάλη σημασία που έχει το μπάσκετ στη ζωή όλων.

Διαβάστε επίσης: «Έδεσε» Ροντινέι ο Μαρινάκης – Συμφωνία για συμβόλαιο έως το 2027

Επιπλέον μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς , τον οποίο και είχε είδωλο όταν ξεκίνησε την καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καλώς ήρθατε όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που φιλοξενούμε τρεις σπουδαίες ομάδες, προπονητές και παίκτες. Ο Ομπράντοβιτς ήταν ένα από τα είδωλά μου όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Με τον Σέιν πήραμε δύο Euroleague, ελπίζω να γίνει και με τον Σλούκα.

Μπράβο στον ΝτιΜπαρτολομέο, μας δυσκόλεψαν πέρσι. Είμαι έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό αλλά κάθε μέρα ζω τον Παναθηναϊκό. Μαθαίνω την ποιότητα και την κουλτούρα της ομάδας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που ξεκίνησε με τον Παύλο και συνεχίζει ο Δημήτρης για το μπάσκετ στην Ευρώπη.

Ελπίζω πως αυτό το event είναι ξεχωριστό από τα άλλα τουρνουά. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο να κερδίζεις τους τίτλους αλλά κάτι ξεχωριστό. Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την ειρήνη σε όλα τα σπορ, σε όλον τον κόσμο για όλους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ