O Ουρμπόνας, το χαμηλό σκοράρισμα του Φουρνιέ και το παράδειγμα του Ναν

O Ουρμπόνας, το χαμηλό σκοράρισμα του Φουρνιέ και το παράδειγμα του Ναν

Τι είπε ο Λιθουανός δημοσιογράφος για τον τρόπο που ξεκίνησε ο Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας τοποθετήθηκε για τις εμφανίσεις του Εβάν Φουρνιέ στα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής και παρομοίασε την περίπτωσή του με αυτή του Κέντρικ Ναν, ο οποίος ήρθε πέρυσι μετά το ξεκίνημα της περιόδου στον Παναθηναϊκό και άφησε το αποτύπωμά του στην ομάδα.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση ενός θεατή του podcast που κάνει ο γνωστός Λιθουανός αναλυτής σχετικά με τις μέτριες εμφανίσεις του Εβάν Φουρνιέ στα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού, απάντησε πως και ο Ναν στα πρώτα του παιχνίδια δεν έκανε αμέσως την διαφορά, αλλά μόλις βρήκε το ρόλο του έκανε την διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στο Μιλάνο: Νεκρός οπαδός της Λίβερπουλ πριν από το ματς με την Μίλαν

«Είμαι εξαιρετικά υπομονετικός με αυτά τα παιδιά. Και το καλύτερο παράδειγμα που έχω, είναι στα βόρεια της Αθήνας, ο Κέντρικ Ναν. Όλοι θυμόμαστε το ξεκίνημά του στην EuroLeague. Προφανώς ήταν ένα διαφορετικό περιβάλλον, ήταν επίσημα παιχνίδια», ανέφερε ο Λιθουανός στο «Urbonus» podcast.

«Αλλά στο πρώτο ματς εναντίον της Άλμπα πέτυχε 6 πόντους με 0/5 τρίποντα. Με την Ζάλγκιρις είχε χρόνο συμμετοχής 6 λεπτά και έμεινε άποντος. Ήταν επίσης ένα δύσκολο ξεκίνημα. Όλοι ξέρουμε πώς τελείωσε.

Δεν λέω ότι Φουρνιέ θα έχει σίγουρα το ίδιο επίπεδο επιτυχίας με τον Ναν, αλλά είναι ένα παράδειγμα πως όλοι θα πρέπει να είναι υπομονετικοί και να μην επικεντρώνονται στα φιλικά προετοιμασίας», πρόσθεσε στην εκπομπή του “Basketnews.com».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ