Ενοχλήθηκε από το πανό ο Αταμάν: «Ο αθλητισμός και η φιλία πάντα θα κερδίζουν»

Ενοχλήθηκε από το πανό ο Αταμάν: «Ο αθλητισμός και η φιλία πάντα θα κερδίζουν»

Η θέση του Εργκίν Αταμάν για το πανό που αναρτήθηκε και είχε ως θέμα τα 50 χρόνια της παράνομης τουρκικής κατοχής στην Κύπρο

Την ενόχλησή του για το πανό που αναρτήθηκε χθες, Δευτέρα (16/9), στο γήπεδο στο οποίο διεξήχθη το τουρνουά μπάσκετ στην Κύπρο στο οποίο συμμετείχε ο Παναθηναϊκός, εξέφρασε με ανάρτησή του στο Instagram ο προπονητής των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν.

Το πανό έκανε αναφορά στα 50 χρόνια της παράνομης τουρκικής κατοχής στην Κύπρο, με φίλους του Παναθηναϊκού να αναφέρουν ότι ο Τούρκος προπονητής ήταν εκνευρισμένος.

Διαβάστε επίσης: O Λανουά, ο… Πιερό και ο παραμορφωτικός «καθρέφτης» της Super League (vids)

Οι ίδιοι αποδίδουν την αποβολή του με δύο τεχνικές ποινές σε ηθελημένη στάση του ώστε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Aναλυτικά η ανάρτησή του:

«Εγώ ο Εργκίν Αταμάν, ως επικεφαλής προπονητής του Παναθηναϊκού για τα «θρυλικά» επιτεύγματα της περασμένης σεζόν, στήριξα το τουρνουά που θα παίξει εδώ η ομάδα μου θα συμβάλει στη «φιλία και στην ειρήνη» και ήρθα εδώ με πολύ καλά συναισθήματα.

Την πρώτη μέρα στο αεροδρόμιο δέχτηκα μια πολύ ωραία υποδοχή. Η αληθινή αγάπη στα μάτια των ανθρώπων με έκανε τόσο ευτυχισμένο.

Γνώρισα εκατοντάδες οπαδούς του μπάσκετ στα αυτόγραφα στο ξενοδοχείο. Αυτή η ατμόσφαιρα φιλίας και ειρήνης ήταν πολλά υποσχόμενη για όλους μας.

Χθες όμως, στο γήπεδο που πρέπει να κυριαρχεί ο αθλητισμός και η φιλία, άνοιξε πολιτικό πανό από μια ομάδα ατόμων που δεν μπορεί να συγκριθεί με την φιλοξενία που είδα εδώ. Έτσι αντέδρασα με τον πιο δύσκολο τρόπο για να επιστήσω την προσοχή σε αυτή την κατάσταση.

Τα γήπεδα είναι τόπος φιλίας και ειρήνης, όχι πολιτικής. Ξέρω ότι οι άνθρωποι που ανοίγουν αυτό το πανό δεν θα επηρεάσουν τα συναισθήματα των χιλιάδων ανθρώπων που είναι εδώ δείχνοντας αγάπη σε εμένα και την ομάδα μου από την πρώτη μέρα.

Πάντα θα έχουμε μια πολύ ξεχωριστή αγάπη μεταξύ τους. Ό,τι κι αν συμβεί ξανά με τον ίδιο τρόπο, η αγάπη μου για όλους τους πραγματικούς οπαδούς του μπάσκετ εδώ έξω θα παραμένει πάντα η ίδια.

Γιατί το πιο δυνατό πράγμα που μας ενώνει μαζί τους είναι η αγάπη μας για το μπάσκετ. Πιστεύω ότι ο αθλητισμός και η φιλία πάντα θα κερδίζουν…

Εργκίν Αταμάν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ