It’s Tyler time: Ο Ντόρσεϊ είναι ξανά εδώ! (vids)

It’s Tyler time: Ο Ντόρσεϊ είναι ξανά εδώ! (vids)

Με τον Μπαρτζώκα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του. Και τώρα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει ξανά...

Ο clutch Ντόρσεϊ είχε λείψει. Προχθές ήταν η ώρα του. Η… Tyler time. Η τρίποντη «βόμβα» του στο φινάλε χάρισε την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις στον Ολυμπιακό. Με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν στο Ηράκλειο τον άτυπο τίτλο του Crete International Basketball Tournament.

Αναμφίβολα η λάμψη των Σάσα Βεζένκοφ και Εβάν Φουρνιέ είναι ξεχωριστή. Είναι οι ηγέτες του σπουδαιότερου ρόστερ που είχε ποτέ στην ιστορία του ο Ολυμπιακός. Αλλά τον καλό τον Ντόρσεϊ τον έχει ανάγκη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Έτοιμος για τη πρώτη «μάχη» με τη Στρούμιτσα

Η εμφάνιση του 28χρονου γκαρντ στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε ήταν μία ηχηρή «δήλωση»: «Είμαι ξανά εδώ», σαν να είπε ο Ντόρσεϊ στο Ηράκλειο και θύμισε σε όλους τη χρονιά που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του. Και τότε στον Ολυμπιακό ήταν. Και τότε τον Μπαρτζώκα είχε προπονητή. Ήταν τη σεζόν 2021-22 με τους 487 πόντους, τα 89 ριμπάουντ και τις 76 ασίστ σε σύνολο 38 αγώνων στη Euroleague. Η πιο γεμάτη και παραγωγική του χρονιά, σε όλα τα επίπεδα.

Φέτος θέλει να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό. Αυτόν που έχασε εν μέρει στη Φενέρμπαχτσε την προηγούμενη διετία. Στον Ολυμπιακό έχει την ευκαιρία να λάμψει ξανά. Υπό τις οδηγίες του αγαπημένου του προπονητή. Σε μία ομάδα όπου δεν χρειάζεται ούτε λεπτό προσαρμογής. Έχει άριστη γνώση του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται. Και το πιο σημαντικό; Βρίσκεται σε έναν σύλλογο που του δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει στο παρκέ όλες τις αρετές του. Την ικανότητά του, δηλαδή, στο σουτ μέσης/μακρινής απόστασης, αλλά και το εκρηκτικό πρώτο βήμα. Είναι αυτό το απρόβλεπτο στο παιχνίδι του Ντόρσεϊ που είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός και φέτος το αποκτάει ξανά.

Η εμφάνιση του ομογενούς γκαρντ κόντρα στην πρώην ομάδα του ήταν… δήλωση επιστροφής. 15 πόντοι, κρίσιμα τρίποντα που άλλαξαν τη ροή του αγώνα και ένα buzzer beater από τα 8 μέτρα που καθόρισε τον νικητή, 0,8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ οδήγησε την περασμένη Κυριακή τους Πειραιώτες μαζί με τον Βεζένκοφ. Αμφότεροι πέτυχαν από 15 πόντους και ήταν οι πρώτοι σκόρερ του παιχνιδιού. Με τον 28χρονο άσο να μας δίνει στην Κρήτη μία γεύση από τα προσεχώς…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ