Marca: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διέλυσαν την αγορά της Euroleague»

Marca: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διέλυσαν την αγορά της Euroleague»

«Οι Έλληνες διέλυσαν την αγορά της Euroleague: Ποια είναι η κατάσταση στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα;», είναι ο τίτλος άρθρου της ισπανικής Marca για τις μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Τις μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν στη Euroleague, αποθέωσε η ισπανική Marca, σε άρθρο της, ενώ παράλληλα κάνουν αναφορά και στις… δικές τους Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

«Οι Έλληνες διέλυσαν την αγορά της Euroleague: Ποια είναι η κατάσταση στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα;», ήταν ο τίτλος τους εν λόγω άρθρου που αναφέρεται στις μεταγραφικές κινήσεις των δύο «αιωνίων», το φετινό καλιοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Το πήρε απόφαση ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: «Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ»

Διαβάστε μέρος του κειμένου της Marca:

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μονοπώλησαν τις κινήσεις στην αγορά. Αν έγινε κάτι διασκεδαστικό στην αγορά της Euroleague, αυτό έγινε στην Ελλάδα, κλέβοντας τα φώτα από την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.

Η Ελλάδα, ένα μέρος που υπήρχε η άποψη ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις άλλες ομάδες, έριξε λεφτά στο τραπέζι. Σπάζοντας ρεκόρ, ο Παναθηναϊκός έχει 50 εκατ. ευρώ μπάτζετ, ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε νούμερα που παλαιότερα έφτανε μόνο η ΤΣΣΚΑ, που για χρόνια θεωρείτο η πλουσιότερη ομάδα εκτός NBA.

Ο Παναθηναϊκός – και ο γείτονάς του, Ολυμπιακός – άλλαξαν ταχύτητα και έστειλαν μήνυμα σε όλους. Τα ονόματα τρομάζουν. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Φουρνιέ, τον Βιλντόσα, τον Ντόρσεϊ, τον Έβανς και τον Βεζένκοβ. Ο Παναθηναϊκός πήρε λιγότερους παίκτες (Γιούρτσεβεν, Οσμάν και Μπράουν), αλλά το ταλέντο είναι αναμφισβήτητο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ