Αυτό είναι το budget της Βίρτους Μπολόνια για τη σεζόν 2024-25

Αυτό είναι το budget της Βίρτους Μπολόνια για τη σεζόν 2024-25

Σημερινό δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» αποκαλύπτει το budget της Βίρτους Μπολόνια για τη φετινή αγωνιστική περίοδο

Η ομάδα της Βίρτους Μπολόνια πορεύεται με έσοδα-έξοδα ωστόσο, η ιταλική ομάδα έχει ένα αξιόλογο budrget για την σεζόν που ξεκινάει σε λίγο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Corriere dello Sport» η Βίρτους θα έχει ισορροπημένο budget για τη σεζόν 2024-25 έχοντας ισοσκελίσει τα έσοδα και τα έξοδα τα οποία ανέρχονται στα 26 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο.

Διαβάστε επίσης: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/9): Πού θα δούμε Super League, Davis Cup και όλη την ευρωπαϊκή δράση

Συγκεκριμένα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι παρά τη μείωση της χορηγίας από τη Segafredo η οποία και παραμένει ο βασικός χορηγός της ομάδας, δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στον ετήσιο προϋπολογισμό. Ο Λούκα Μπαράλντι θα συνεχίσει να είναι ο CEO της Βίρτους Μπολόνια ενώ θα υπάρξει εντός του Οκτωβρίου ορισμός νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η Βίρτους Μπολόνια δεν έκανε ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Απέκτησε τους Γούιλ Κλάιμπερν, Ραϊζόν Τάκερ, Αντρέις Γκρατζιούλις, Μουχαμέτ Ντιούφ, κράτησε τον Τόκο Σενγκέλια, ενώ αποχώρησαν οι Ίφε Λούντμπεργκ, Ντάνστον, Αμπάς, Μίκι και Λόμαζ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ