Το πήρε απόφαση ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: «Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ»

Το πήρε απόφαση ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: «Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ»

Ο πρόεδρος τους Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται πλέον θέμα απόκτησης του Φίλιπ Πετρούσεφ, από τον Ολυμπιακό.

Με αφορμή την απουσία των Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πλέον στο «5» μόνο τους Μόουζες Ράιτ και Φίλιπ Πετρούσεφ. Μάλιστα ο τελευταίος, εμπλεκόταν εδώ και καιρό σε μεταγραφικά σενάρια με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον πρόεδρο των Σέρβων να σχολιάζει συχνά το ενδεχόμενο.

Ωστόσο φαίνεται πως πλέον έχει αποδεχθεί το γεγονός πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού στις τελευταίες του δηλώσεις, ξεκαθάρισε πως παρόλο που η ομάδα του και ο παίκτης ήταν «ανοιχτοί» στο ενδεχόμενο συνεργασίας, τελικά αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί.

«Αυτή είναι μία ιστορία που κράτησε μήνες. Και ο Ερυθρός Αστέρας και ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήταν ανοιχτοί στην ιδέα, αλλά είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Όλο αυτό το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Αυτή τη στιγμή, ο Ερυθρός Αστέρας θα πορευτεί με το ρόστερ που έχει. Ο προπονητής, Γιάννης Σφαιρόπουλος, έχει το τελευταίο λόγο, αλλά δεν περιμένουμε την άφιξη του Πετρούσεφ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ