Οι Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Μητσοτάκη για το ΣΕΦ

Οι Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Μητσοτάκη για το ΣΕΦ

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα του ΣΕΦ είχαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι τρεις άντρες συναντήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9) με αντικείμενο συζήτησής τους την παραχώρηση του ΣΕΦ στους «ερυθρόλευκους».

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Άκης Σκέρτσος (Υπουργός Επικρατείας), Γιάννης Βρούτσης (Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού), Γιώργος Μυλωνάκης (ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό) Γιώργος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού) και Στέλιος Κουτνατζής (Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού).

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συζήτησαν για την εύρεση μίας βιώσιμης λύσης για το ΣΕΦ, προκειμένου να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια σχετικά με τις εγκαταστάσεις στην περιοχή του Φαλήρου και έχουν εμποδίσει τη μεταβίβαση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ