Σακίλ ΜακΚίσικ: Ο «σωματοφύλακας» του Μπαρτζώκα και ένα βροντερό «παρών» (vids)

Σακίλ ΜακΚίσικ: Ο «σωματοφύλακας» του Μπαρτζώκα και ένα βροντερό «παρών» (vids)

Ο Ολυμπιακός γέμισε με ποιότητα και διαφορετικά χαρακτηριστικά στις θέσεις 1-2, ενόψει της νέας σεζόν, όμως ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ακόμα εδώ και για άλλη μια φορά...

Ο Ολυμπιακός έφτιαξε ίσως το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του φέτος το καλοκαίρι και ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν με μία ομάδα βγαλμένη από τα πιο… τρελά όνειρα των φίλων του.

Με τις κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι γέμισε το ρόστερ του στις θέσεις του playmaker και του shooting guard με παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Η δικαιοσύνη του Μεντιλίμπαρ, που εξηγεί τη λατρεία των παικτών – Η απόφαση – έκπληξη για Κωστούλα

Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κίναν Έβανς, Λούκα Βιλντόζα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ναζ Μήτρου-Λονγκ απαρτίζουν πια τη ερυθρόλευκη περιφέρεια. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ακουγόταν έντονα πως δεν χωράει και… περισσεύει.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Με την έλευση και του Εβάν Φουρνιέ φαινόταν να μην υπάρχει καθόλου χώρος και χρόνος δράσης για τον Shaq Attack. Αμ δε!

Ο ΜακΚίσικ στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (στην απόσυρση της φανέλας του Πρίντεζη) κατάφερε για ακόμα μία φορά να κλέψει την παράσταση.

Ο Αμερικανός τελείωσε το ματς με 19 πόντους έχοντας απόλυτη ευστοχία στα δίποντα (5/5) και 2/3 τρίποντα και έδειξε ξανά γιατί τον εμπιστεύεται τόσο πολύ ο Γιώργος Μπαρτζώκας όλα του τα χρόνια στον Ολυμπιακό.

Γιατί είναι πάντα εκεί, έτοιμος και πρόθυμος να θυσιάσει τον εαυτό του για την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή των Πειραιωτών, πάντα χρειάζονται και τέτοιοι παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.

Σίγουρα ο χρόνος συμμετοχής του στον φετινό Ολυμπιακό θα είναι αρκετά μειωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου του βάθους που διαθέτουν στο ρόστερ τους οι Ερυθρόλευκοι, όμως οι βοήθειες που θα δώσει σε μια χρονιά με τόσα πολλά ματς θα είναι και πάλι πολλές.

Όπως και πέρυσι που ήρθε στο finish της χρονιάς για να παίξει και πάλι τα πιο κομβικά παιχνίδια, ως ένας από τους βασικούς πυλώνες του Ολυμπιακού.

Ο ΜακΚίσικ έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το αγωνιστικό του προφίλ. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο «2» όσο και στο «3» διαθέτοντας χαρακτηριστικά που όμοιά τους δεν έχει κανένα άλλο γκαρντ στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Η εκρηκτικότητά του αλλά και το γεγονός πως είναι ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει με επαφή, μπαίνοντας μέσα στη ρακέτα, τελειώνοντας αρκετές φάσεις στην «πολυκοσμία» είναι κάτι που δεν διαθέτει άλλος και μπορεί να δώσει ακόμα μία διάσταση στο ήδη ποικιλόμορφο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του μεγάλου Λιμανιού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ