Φουρνιέ vs Οσμάν: Ποιός είναι καλύτερος; (vid)

Φουρνιέ vs Οσμάν: Ποιός είναι καλύτερος; (vid)

Ο Ντονάτας Ούρμπονας σχολίασε δύο από τις μεγαλύτερες κινήσεις των «αιωνίων» τη φετινή offseason, του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό και του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό, θεωρώντας πως ο Τούρκος θα είναι πιο επιδραστικός.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κινήθηκαν αστραπιαία τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και έβαλαν τις τελικές τους πινελιές στα ήδη γεμάτα ποιότητα ρόστερ τους. Από τη μία οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Εβάν Φουρνιέ και από την άλλη οι Πράσινοι τον Τσεντί Οσμάν.

Τις εν λόγω κινήσεις θέλησε να σχολιάσει ο έγκριτος δημοσιογράφος του «BasketNews», Ντονάτας Ούρμπονας, μέσω του podcast της ιστοσελίδας του. Παραθέτοντας τη δική του άποψη για το ποιος θεωρεί ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι κάθε ομάδας.

Ο Λιθουανός ανέφερε πως ο Τούρκος φόργουορντ θα είναι πιο επιδραστικός στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, καθώς δεν θα του ζητηθεί από τον Εργκίν Αταμάν να κάνει πολλά και να πάρει περισσότερες ευθύνες. Όπως δηλαδή ανάλογες ευθύνες θα βαρύνουν περισσότερο τον Γάλλο γκαρντ στον Ολυμπιακό λόγω θέσης και τρόπου παιχνιδιού.

Ο Ουρμπόνας παράλληλα ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι ο Φουρνιέ θα… γράψει καλύτερα νούμερα, όμως ο Οσμάν θα είναι πιο επιδραστικός για τους παραπάνω λόγους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντονάτας Ούρμπονας:

«Νομίζω ότι ο Οσμάν πρέπει να κάνει λιγότερα για να είναι καλός για τον Παναθηναϊκό και ο Φουρνιέ έχει μεγαλύτερες προσδοκίες. Αν ο Φουρνιέ θέλει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό, θα χρειαστεί να πάρει περισσότερες ευθύνες στους ώμους του, αντί για τον Οσμάν. Δεν λέω ότι ο Τσεντί θα έχει καλύτερα στατιστικά, αν και αυτό είναι μία ενδιαφέρουσα ερώτηση, ποιος θα έχει τα καλύτερα.

Δεν νομίζω ότι ο Οσμάν θα έχει περισσότερους πόντους από τον Φουρνιέ, αλλά θεωρώ θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ή τουλάχιστον θεωρώ ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες. Ακόμα και αν ο Φουρνιέ πετύχει στον Ολυμπιακό, θεωρώ συνολικά δεν θα βοηθήσει στο παιχνίδι όπως ο Οσμάν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ