Μεγάλη αγωνία στον Ολυμπιακό με Μιλουτίνοφ

Μεγάλη αγωνία στον Ολυμπιακό με Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε τη Δευτέρα (9/9) στην προπόνηση και υπάρχει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις του Ολυμπιακού ότι μπορεί να μείνει ακόμη και 1,5 μήνα εκτός δράσης

Η ατυχία… χτύπησε πολύ νωρίς φέτος την πόρτα του Ολυμπιακού.

Πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, ήδη οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν δύο απώλειες. Πρώτα ο Μουστάφα Φαλ που υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και είναι άγνωστο ακόμα πότε θα επιστρέψει. Και μετά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ γύρισε τον αστράγαλό του δεξιού του ποδιού στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας (9/9) και αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ. Η αγωνία είναι μεγάλη στον Ολυμπιακό για την κατάσταση του Μιλουτίνοφ και σε καμία περίπτωση ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλει να χάσει για μεγάλο διάστημα τον 29χρονο παίκτη.

Στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ από τους γιατρούς της ΚΑΕ, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος το οποίο αποκόμισε στην προχθεσινή προπόνηση. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Livesport στο σημερινό (11/9) της δημοσίευμα, στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει μεγάλη ανησυχία πως τα πράγματα μπορεί να είναι σοβαρότερα από ένα απλό βαρύ διάστρεμμα.

Όπως τονίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Σέρβος σέντερ φαίνεται πως έχει τραυματίσει τον τένοντα στο πόδι εξαιτίας του στραβοπατήματός του. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για πείραγμα του τένοντα, ο Μιλουτίνοφ θα μείνει εκτός δράσης για 5 με 6 εβδομάδες.

Συνεπώς, σε αυτό το σενάριο, θα χάσει όλη την υπόλοιπη προετοιμασία του Ολυμπιακού, δεν θα αγωνιστεί στο επερχόμενο Super Cup της Ρόδου (28-29 Σεπτεμβρίου) και θα λείψει από τις πρώτες 3 ή 4 αγωνιστικές της Regular Season της Euroleague.

Για μία ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός στέκεται άτυχος με τους τραυματισμούς, σε μία συνθήκη η οποία επιβεβαιώνει πως τα μεγάλα ρόστερ είναι πλέον απαραίτητα για όλες τις ομάδες. Και ο Ολυμπιακός έχει ένα τέτοιο πλέον, καθώς διαθέτει 15 παίκτες (3 ανά θέση) στο ανανεωμένο depth chart του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ