Κοντά σε πρώην παίκτη του Ολυμπιακού η Φενέρμπαχτσε

Κοντά σε πρώην παίκτη του Ολυμπιακού η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Λούκα Σάμανιτς με πρώην «ερυθρόλευκο» σέντερ.

Ο τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουνκουόγλου, με ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) «στέλνει» πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, στην Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος ρεπόρτερ αναφέρει πως Φενέρ είναι έτοιμη να αποδεσμεύσει τον Λούκα Σάμανιτς και να τον αντικαταστήσει με πρώην «ερυθρόλευκο» Κεμ Μπιρτς.

Διαβάστε επίσης: H ξεχασμένη ιστορία Κολέ και Ολυμπιακού: «Λυπάμαι που δεν δέχθηκα», η ατάκα 10 χρόνια μετά (pic)

Μπορεί ο Σάμανιτς να υπέγραψε με τους Τούρκους το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο η Φενέρ δεν είναι ικανοποιημένη και θα τον αποδεσμεύσει από την ομάδα και υπογράφοντας τον Καναδό ψηλό.

🚨 Fenerbahçe Beko, Khem Birch ile her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe yönetimi, Samanič ile yolları ayırıp yerini Birch ile doldurmak istiyor. https://t.co/Jh5mI1gTpr

Ο Μπιρτς μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην ισπανική Χιρόνα, ενώ από το 2017 έως και το 2023 αγωνιζόταν στο NBA και τους Ορλάντο Μάτζικ, την G-League ομάδα τους, Λέικλαντ Μάτζικ και τους Τορόντο Ράπτορς. Ο Καναδός σέντερ αγωνίστηκε την σεζόν 2016-2017 στον Ολυμπιακό έχοντας σε 18,1 λεπτά παιχνιδιού, 7,3 πόντους, 5,6 ριμπάουντ, 0,3 ασίστ, 1,0 τάπα, και 0,5 κλέψιμο ανά παιχνίδι, σε 37 παιχνίδια του στην Euroleague.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ