H ξεχασμένη ιστορία Κολέ και Ολυμπιακού: «Λυπάμαι που δεν δέχθηκα», η ατάκα 10 χρόνια μετά (pic)

H ξεχασμένη ιστορία Κολέ και Ολυμπιακού: «Λυπάμαι που δεν δέχθηκα», η ατάκα 10 χρόνια μετά (pic)

Ο Βενσάν Κολέ, νέος ειδικός σύμβουλος στην Εθνική Γαλλίας, γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε την πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό το 2014, την οποία είχε απορρίψει και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος μετά από χρόνια το... μετάνιωσε.

Ο Βενσάν Κολέ δεν θα είναι πια προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, καθώς ανέλαβε πόστο ειδικού συμβούλου στην ομοσπονδία. Ο Γάλλος προπονητής θυμήθηκε την πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό το 2014 και προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Εκείνη την περίοδο οι ερυθρόλευκοι έψαχναν για προπονητή και τελικά αποφάσισαν πως η λύση του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν η ιδανική, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τότε ομάδα της Euroleague ως head coach.

Διαβάστε επίσης:Οι αποδόσεις της Stoiximan για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Ο Κολέ λοιπόν, μίλησε για εκείνη την περίοδο και τόνισε πως είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν την αποδέχθηκε για δικούς του λόγους.

«Λυπάμαι που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού το 2014! Έλαβα τα εύσημα από την Ευρώπη μετά το χάλκινο μετάλλιο. Ήταν μέσα στη σεζόν, είχα φέρει παίκτες στο Στρασβούργο, δεν ήθελα να τους προδώσω. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν βλακεία», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Κολέ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ