Όταν ο Εβάν Φουρνιέ έκανε τον Τζοέλ Εμπίντ να… πετάξει (vid)

Όταν ο Εβάν Φουρνιέ έκανε τον Τζοέλ Εμπίντ να… πετάξει (vid)

Ο Εβάν Φουρνιέ «τάραξε» τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ με την απόφασή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό, στον οποίο θα αγωνίζεται για την επόμενη διετία. Σε 12 χρόνια στο NBA ο Γάλλος σταρ έχει κάνει πολλά τα οποία έχουν μείνει, μέχρι και τον Εμπίντ να «πετάξει» και να προσγειωθεί στους θεατές κατάφερε...

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση του καλοκαιριού με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, ντύνοντας τον Γάλλο σούπερ σταρ στα ερυθρόλευκα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Φουρνιέ όπου σταθεί και όπου βρεθεί αποθεώνει τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του έδωσε, όπως ο ίδιος λέει να ζήσει μεγάλες στιγμές και τρομερές συγκινήσεις με την φανέλα των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Ο μεγάλος στόχος του Μεντιλίμπαρ επετεύχθη: Τα «χρυσά» παιδιά του Ολυμπιακού και ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει περάσει μια 12ετία στον μαγικό κόσμο του NBA, αφήνοντας εκτός από το αποτύπωμά του και αρκετές φάσεις highlights για να θυμούνται τόσο εκεί, όσο και στον κόσμο του μπάσκετ γενικά.

Μια μνημειώδης φάση είναι όταν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού ανάμεσα στους Νικς και τους Σίξερς έκανε τον «πολύ» Τζοέλ Εμπίντ να… πετάξει και να προσγειωθεί στο κοινό στα ακριβά εισιτήρια ή όπως τα λένε οι Αμερικάνοι, court seats.

Δείτε την τρομερή φάση με πρωταγωνιστή τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού

Επίσης εκτός από αυτό ο Φουρνιέ έχει αντιμετωπίσει τον Εμπίντ 15 φορές, όλες σε παιχνίδια για την regular season και υπερτερεί σε νίκες, έχοντας 8 έναντι 7 του Καμερουνέζου σέντερ και σούπερ σταρ του NBA, ο οποίος κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ