«Η Ρεάλ θα πρέπει να φοβάται Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

«Η Ρεάλ θα πρέπει να φοβάται Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Η ισπανική «AS» αναφέρθηκε στο «τρελό» μεταγραφικό καλοκαίρι των δύο «αιωνίων», επισημαίνοντας πως ο κίνδυνος για τις ισπανικές ομάδες, προέρχεται από την Ελλάδα.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήταν ιδιαίτερα κινητικοί στο μεταγραφικό παζάρι της Euroleague, κάνοντας κινήσεις που προκάλεσαν αίσθηση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες από την ισπανική ιστοσελίδα «as.com», η οποία αναφέρθηκε στα καλοκαιρινά «μπαμ» των δύο αιωνίων, αναλύοντας και αποθεώνοντας τους για τα «μπαμ» του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, το ισπανικό μέσο μιλά για την περυσινή κατάκτηση του τροπαίου αλλά και στις μεταγραφές των Μπράουν και Γιούρτσεβεν, οι οποίες ήταν οι πρώτες χρονικά μεταγραφές των πρασίνων, αλλά και εκείνη που ακολούθησε και αναμφίβολα ήταν πολύ μεγάλη, αυτή του Τσεντί Οσμάν.

Ειδική μνεία γίνεται στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι του Ολυμπιακού, ξεκινώντας με αναφορά στις προηγούμενες χρονιές των ερυθρολεύκων. Οι προσθήκες των Βεζένκοφ και Φουρνιέ, που ήρθαν και οι δύο από το NBA, χαρακτηρίζονται ως μεταγραφές δηλώσεις του Ολυμπιακού να κατακτήσει τη κορυφή της Ευρώπης.

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στο όνομα και στις υπόλοιπες μεταγραφές των Πειραιωτών, με τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος ήρθε από τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο Λιμάνι, αλλά και στις άλλες κινήσεις που έγινε.

Τέλος, η περίπτωση του Κίναν Έβανς θεωρείται ένα μεγάλο στοίχημα για τους ερυθρόλευκους, εφόσον θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του πιθανότατα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Παρόλα αυτά, εάν ο ίδιος καταφέρει να προσαρμοστεί γρήγορα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, τότε η ποιότητα της ομάδα θα «εκτοξευθεί» στα ύψη.

Οι φετινές προσθήκες των δύο αιωνίων λοιπόν φαίνεται να τρομάζουν ακόμα και τους Ισπανούς. Αν και διαθέτουν ομάδες που πρωταγωνιστούν σταθερά στην Euroleague, όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, βλέπουν ήδη από τις τελευταίες τους αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την δυναμική που έχουν αναπτύξει οι δυο ελληνικές ομάδες.

Εφόσον δηλαδή την περασμένη χρονιά ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Ρεάλ στον τελικό και ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας στα playoffs, τι θα πρέπει να περιμένουν με τις δυο αυτές ομάδες να είναι ακόμη πιο ενισχυμένες και πιο ορεξάτες από ποτέ; Οι απαντήσεις θα δοθούν σε λιγότερο από ένα μήνα, όπου και ξεκινάει η πολυαναμενόμενη regular season.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ