Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Χουάντσο στον Παναθηναϊκό

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Χουάντσο στον Παναθηναϊκό

Τι ισχύει με την περίπτωση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και όλα τα σενάρια των τελευταίων ωρών στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τσέντι Οσμάν, σε μια σπουδαία κίνηση που δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και που έφερε νέα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός φόργουορντ εμπλέκεται σε φήμες με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως κάτι τέτοιο δεν παίζει και σύμφωνα με πληροφορίες και από την Ιταλία δεν πρόκειται να φύγει από το πράσινο ρόστερ. Ο Εργκίν Αταμάν τον υπολογίζει κανονικά, η περίπτωση του Οσμάν δεν έχει καμία σχέση με τον Ισπανό και όπως ξεκαθαρίζει και ο Αντρέα Καλτσόνι κάτι τέτοιο δεν παίζει καν σαν σκέψη.

Η αναφορά του στο «Χ» για τον Χουάντσο

«Όπως ήταν αναμενόμενο από χθες, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μένει στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει καν σκέψη για πιθανή αποχώρηση», έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, διαψεύδοντας τα ανυπόστατα σενάρια περί αποχώρησης του Ισπανού πάουερ φόργουορντ με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρσι ο διεθνής άσος των πρωταθλητών Ευρώπης κατέγραψε 31 εμφανίσεις στην EuroLeague με τη φανέλα του τριφυλλιού, μετρώντας κατά μέσο όρο 4,3 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 16,4 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ