Πουαριέ: «Θα θυμάμαι για πάντα την κατάκτηση της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό»

Πουαριέ: «Θα θυμάμαι για πάντα την κατάκτηση της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό»

Για τη μεταγραφή του στην Εφές, το ρόλο του στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το τίτλο της Euroleague που κατέκτησε κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Βενσάν Πουαριέ

Ο Βενσάν Πουαριέ μίλησε μετά την φιλική ήττα της Εφές από τον Παναθηναϊκό(83-72) για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, που θα τον βρει την επόμενη σεζόν στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γάλλος σέντερ, δεν ξέχασε όσα έζησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία τρία χρόνια. «Ήταν καταπληκτικό. Όταν επέστρεψα από το ΝΒΑ, ο στόχος ήταν να κερδίσω τρόπαια. Κέρδισα 7 σε 3 χρόνια με την ομάδα, οπότε μοιάζει να έκανα τη σωστή επιλογή» ανέφερε στο Basketballsphere, ενώ ως κορυφαία στιγμή, επέλεξε φυσικά το καλάθι του Γιουλ και την κατάκτηση της EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Final Four του Κάουνας το 2023.

Διαβάστε επίσης: Πρώτα του… ήρθε η ειδοποίηση και μετά έκανε το 3-0 η Εθνική: Το viral βίντεο από το «Γ. Καραϊσκάκης»

«Η στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα θα είναι η κατάκτηση της EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό. Παρ’ όλο που δεν έπαιξα λόγω όσων έγιναν εκείνη τη χρονιά, το συναίσθημα στο τέλος ήταν πολύ δυνατό» ήταν τα λόγια του Πουαριέ, ο οποίος παραδέχτηκε πως ένας από τους λόγους που έφυγε από τη Ρεάλ, ήταν ο ρόλος του.

«Μου αρέσει η δομή, η ομάδα, η πόλη, και ήθελα μία νέα πρόκληση. Ένιωθα πως ήμουν αρκετά πίσω από τον Ταβάρες. Ήθελα περισσότερα, και είχα εκνευριστεί με την κατάσταση. Πίστευα πως άξιζα περισσότερα και για αυτό αποφάσισα να φύγω».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ