Η αποθέωση του ΛεΜπρόν για τον Οσμάν: «Είναι ένας από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες» (vid)

Η αποθέωση του ΛεΜπρόν για τον Οσμάν: «Είναι ένας από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες» (vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε συνυπάρξει με τον Τσεντί Οσμάν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς τη σεζόν 2017-18

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε μέσω instagram το πρωί του Σαββάτου (7/9), τη μεταγραφή του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό, που αφήνει το NBA και επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό των «πράσινων».

Αδιαμφισβήτητα μία μεγάλη κίνηση από τους «πράσινους» που ενισχύονται αποφασιστικά στο «3» και ανεβαίνουν επίπεδο στις θέσεις των φόργουορντ.

Η σεζόν 2017-18 ήταν η κορυφαία της καριέρας του Οσμάν στο NBA, καθώς μέτρησε 13 πόντους και 4,7 ριμπάουντ ανά μέσο όρο στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Χρονιά κατά την οποία συνυπήρξε στους «Καβς» με τον σπουδαίο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος παλαιότερα τον έχει αποθεώσει λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τον Τούρκο φόργουορντ.

«Ο Τσεντί είναι ένας από τους αγαπημένους συμπαίκτες που είχα. Ήταν μόνο ένας χρόνος, αλλά είναι σφουγγάρι. Μπορείς να δεις ότι έχει αγάπη για το παιχνίδι. Πάντα στην ώρα του, κάθε μέρα. Δουλεύει κάθε μέρα και συμπεριφέρεται σαν επαγγελματίας κάθε μέρα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ΛεΜπρόν, που δείχνει να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Οσμάν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ