Ισπανική «AS»: «Ο Οσμάν ολοκληρώνει την Dream Team του Παναθηναϊκού»

Ισπανική «AS»: «Ο Οσμάν ολοκληρώνει την Dream Team του Παναθηναϊκού»

Νέο δημοσίευμα της ισπανική «AS» αποκαλεί ξανά Dream Team τον Παναθηναϊκό, μετά την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν.

Και από το πουθενά, ο Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε μέσω instagram την μεταγραφή του Τούρκου φόργουορντ, που αφήνει το NBA και επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό των «πράσινων».

Με αφορμή λοιπόν το τελευταίο -χρονικά- «κομμάτι» του ρόστερ του Εργκίν Αταμάν, η ισπανική «AS» χαρακτήρισε ξανά τους «πράσινους» ως «Super team», όπως έκανε μετά την προσθήκη του Τούρκου σέντερ Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Διαβάστε επίσης: «Τρέχει» για να γλιτώσει το απόλυτο φιάσκο με τον επιθετικό η ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ισπανική «AS»:

«Τεράστια ανατροπή στη σκηνή στο ευρωπαϊκού μπάσκετ με το φετινό καλοκαίρι να έχει ως επίκεντρο την Αθήνα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε μέσω του Instagram (όπως είχε κάνει και με τον Λορένζο Μπράουν), ότι η ομάδα του, η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης (κερδίζοντας στον τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης) έχει κλείσει τον Τσεντί Οσμάν.

Ο Τούρκος φόργουορντ είχε βρεθεί στο επίκεντρο και είχε συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες με ομάδες όπως η Εφές και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Οσμάν, ο οποίος θα αποχωρήσει από το NBA, θα ολοκληρώσει μία dream team για τον Παναθηναϊκό που θα προσπαθήσει να κατακτήσει ξανά τον τίτλο της Ευρωλίγκας.

Αποτελεί, μάλιστα, μίας πρώτης τάξεως απάντηση στην τελευταία μεγάλη κίνηση του Ολυμπιακού, που έφερε τον Γάλλο γκαρντ Φουρνιέ, επίσης που έπαιζε στο NBA».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ