Χεζόνια: «Μπορώ να με δω στην Παρτιζάν αλλά και δεν μπορώ»

Χεζόνια: «Μπορώ να με δω στην Παρτιζάν αλλά και δεν μπορώ»

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για την πιθανότητα να μετακινηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον στην Παρτίζαν, αλλά και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Μάριο Χεζόνια αποφάσισε να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Κροάτης φόργουορντ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ενδιαφέρον που έδειξε για εκείνον η Παρτίζαν, ενώ στάθηκε και στο τηλεφώνημα που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια:

«Πώς να το απαντήσω αυτό τώρα; Μπορώ να δω εκεί τον εαυτό μου αλλά και όχι. Είναι δύσκολες ερωτήσεις και δύσκολες απαντήσεις, αλλά τις εκτιμάω. Είμαι λίγο αντικοινωνικός, αλλά ποτέ δεν ευχαριστήθηκα μία κλήση όσο όταν μίλησε με τον Ομπράντοβιτς. Είναι τρομερό το πόσο ήρεμος είναι, σαν να είναι φτιαγμένος από χρυσό.

Όλα όσα έχει κερδίσει και πετύχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όχι μόνο για αυτό το καλοκαίρι αλλά για όλα. Πάντα μπορούσα να τον πλησιάσω, ήξερε πως να με δεχτεί και έλεγε σπουδαία πράγματα, που είναι κάτι που ένας παίκτης χρειάζεται από έναν σπουδαίο προπονητή. Τον ευχαριστώ και αυτόν και τον Ζόραν Σάβιτς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ