Γκριμάου: «Υπήρχε έλλειψη σεβασμού από την πρώτη ημέρα από τα ΜΜΕ»

Γκριμάου: «Υπήρχε έλλειψη σεβασμού από την πρώτη ημέρα από τα ΜΜΕ»

Ο Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για την έλλειψη σεβασμού που αντιμετώπισε από τα ΜΜΕ, αλλά και για την σχέση του με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο RAC1 και το Catalunya Radio παραχώρησε ο Ρότζερ Γκριμάου, μιλώντας για τις εμπειρίες του από την περσινή σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στην έλλειψη σεβασμού με την οποία τον αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ, αλλά και στην σχέση του με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Οι δηλώσεις του Ρότζερ Γκριμάου:

Για την αντιμετώπιση που είχε από το ΜΜΕ: «Υπήρχε έλλειψη σεβασμού από την πρώτη ημέρα. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να πετύχω. Κάποιες φορές υπήρξα εύκολος στόχος, αλλά στο εσωτερικό της ομάδας ένιωθα άνετα μέχρι το τέλος. Μπορεί να μην ήξερα τα πάντα, αλλά δεν είμαι βλάκας. Στις συνεντεύξεις Τύπου καταλάβαινες που στόχευαν κάποιες ερωτήσεις».

Για το τέλος της συνεργασίας του με την Μπάρτσα: «Πίστευα ότι θα συνεχίσω, γιατί είχα διετές συμβόλαιο. Αφότου πέρασε μία εβδομάδα από το τέλος της σεζόν και δεν υπήρχαν συζητήσεις για το μέλλον, άρχισα να καταλαβαίνω ότι θέλουν να αλλάξουν πλεύση και δεν ήθελα να κάνω πολλές ερωτήσεις».

Για τη σχέση του με τον Μπίλι Ενρανγκόμεθ: »Υπάρχουν 2-3 πράγματα που είναι αρκετά σκανδαλώδη για το κοινό, αλλά γενικά δεν θα έλεγε ότι υπήρχε δράμα στη σχέση μας. Προσπάθησα να τον κάνω σημαντικό παίκτη, γιατί χρειαζόμασταν να παίζει σε υψηλό επίπεδο για να κερδίσουμε τίτλους. Πολλοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο, όπως η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε ο Γιαν Βέσελι, η οποία περιόρισε τα λεπτά του Μπίλι. Είναι δύσκολο να τους κρατήσεις όλους χαρούμενους».

Για το ματς με τη Μονακό, στο οποίο ο Ερνανγκόμεθ έπαιξε μόλις 7 λεπτά: «Όταν έγινε αυτό σκεφτόμουν την ομάδα. Ο Μπίλι είναι ένας παίκτης από το τοπ επίπεδο και η ομάδα είχε επενδύσει πολλά πάνω του. Τι κέρδος θα είχα εγώ αν τον έκανα στην άκρη; Προσπάθησα να δουλέψω μαζί του, σκεπτόμενος την ομάδα».

Για την προσθήκη του Ρίκι Ρούμπιο: «Το να φέρεις έναν νέο παίκτη μεσούσης της σεζόν, ήταν περίπλοκο. Ίσως να έπρεπε να έχω κάνει κάποιες παρεμβάσεις σε κάποια σημεία».

Για το μέλλον του: «Είμαι στην αγορά. Είμαι προπονητής και λατρεύω το μπάσκετ. Νομίζω ότι έδειξα πως μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός σε αυτό το επίπεδο. Θα δούμε τι μου επιφυλάσσει το μέλλον».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ