Ο επικός διάλογος Φουρνιέ – Φαλ και ο μεγάλος στόχος

Ο επικός διάλογος Φουρνιέ – Φαλ και ο μεγάλος στόχος

Ο Μουστάφα Φαλ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Εβάν Φουρνιέ για την κατάκτηση της Euroleague με τον Ολυμπιακό τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον Εβάν Φουρνιέ ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων, αλλά και για την υποδοχή που του ετοίμασαν οι φίλοι των Πειραιωτών κατά την άφιξή του στη χώρα μας.

Ο Γάλλος ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακός στη συνέντευξη Τύπου αποκαλύπτοντας και τις επαφές που είχε με τον Μουστάφα Φαλ όταν έγινε έντονο το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, μέχρι να καταλήξει σε πλήρη συμφωνία με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

«Ήταν χαρούμενος ο Φαλ, του το είπα 2-3 μέρες πριν τη συμφωνία ότι είμαι πεπεισμένος πως θα παίξουμε μαζί. Οπότε δεν ήταν κάποια έκπληξη. Αλλά όταν του είπα ότι έχουμε συμφωνία, μου είπε «πάμε να πάρουμε την Euroleague»», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Φουρνιέ.

Μια δήλωση που δείχνει από την πρώτη στιγμή πόσο ψηλά έχει στοχεύσει ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν που έρχεται, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα. Ο Γάλλος είναι παίκτης τοπ επιπέδου και χωρίς αμφιβολία μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να πετύχει τους στόχους της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ