Ο πρώτος αγώνας του Πρίντεζη στην Ευρωλίγκα (vid)

Ο πρώτος αγώνας του Πρίντεζη στην Ευρωλίγκα (vid)

Δείτε την πρώτη συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη με τον Ολυμπιακό στην Euroleague.

Η μεγάλη στιγμή της γιορτής προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, «A Moment to Remember», πλησιάζει. Το βράδυ της Παρασκευής (06/04) ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού θα δει τη φανέλα του να ανεβαίνει για πάντα στην οροφή του ΣΕΦ, σε μια φαντασμαγορική βραδιά.

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε το βίντεο με την πρώτη συμμετοχή του Πρίντεζη στην Euroleague, σε μια αναμέτρηση για τη σεζόν 2002/03 απέναντι στην πολωνική Σλασκ Βρότσλαβ.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση του Μεντιλίμπαρ για Ολιβέιρα-Ουναχί

Η ενημέρωση των Ερυθρόλευκων:

«Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας της σεζόν 2002-03 απέναντι στην πολωνική Σλασκ Βρόστλαβ o Γιώργος Πρίντεζης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο απέναντι στους Πολωνούς με 72-91, αλλά για τους «ερυθρόλευκους» αυτό το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία γιατί ήταν η πρεμιέρα του τεράστιου Πρίντεζη, σε μια διοργάνωση που έμελλε να ζήσει μοναδικές στιγμές.

2’’ πριν το τέλος του αγώνα, ο Ινάκι Ντε Μιγκέλ έκανε φάουλ -που ήταν το πέμπτο του- και ο Λευτέρης Σούμποτιτς ζήτησε από τον «Πρι» να περάσει στο γήπεδο, χωρίς, ωστόσο, να προλάβει να κάνει κάτι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ