Η Μπάγερν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Νέιπειρ και τον ανακοίνωσε με… εξώφυλλο από το 2Κ25 (pics)

Η Μπάγερν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Νέιπειρ και τον ανακοίνωσε με… εξώφυλλο από το 2Κ25 (pics)

O Σάμπαζ Νέιπιερ είναι κι επίσημα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να ολοκληρώνουν το ρόστερ τους με αυτή την μεταγραφή

Στο Μόναχο θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Σαμπάζ Νέιπιερ, καθώς η Μπάγερν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ για 1+1 χρόνια το πρωί της Τετάρτης (4/9).

Οι συζητήσεις των προηγούμενων ημερών καρποφόρησαν και έτσι ο 33χρονος άσος μετακομίζει από το Μιλάνο στο Μόναχο, για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γκόρντον Χέρμπερτ, σε ένα καλοκαίρι που είδε το όνομά του να συνδέεται και με τη Βίρτους Μπολόνια.

Διαβάστε επίσης: Ημέρα Φουρνιέ στον Ολυμπιακό: Έρχεται στην Ελλάδα και προκαλεί… ντελίριο!

Μάλιστα, οι Βαυαροί γνωστοποίησαν τη μεταγραφή του με μια… ιδιαίτερη ανάρτηση, αφού ο Νέιπιερ παρουσιάστηκε σαν εξώφυλλο του του 2Κ2025.


Ο Νέιπιερ μοίρασε την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε Ερυθρό Αστέρα και Αρμάνι Μιλάνο. Στα συνολικά 40 παιχνίδια του στην EuroLeague, ο άλλοτε NBAer μέτρησε κατά μέσο όρο 11.8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 27.1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η Μπάγερν με αυτή τη προσθήκη ολοκλήρωσε το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν, αφού έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την απόκτηση του Γιοχάνες Φόγκντμαν, του Όσκαρ Ντα Σίλβα, του Κέβιν Γεμπό και του Γιαμ Μάνταρ, καθώς και την παραμονή του Νικ Γουάιλερ-Μπαπ, του Κάρσεν Έντουαρντς και του Ελίας Χάρις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ