Ο Φουρνιέ και η άφιξη από την… Gate 7!

Ο Φουρνιέ και η άφιξη από την… Gate 7!

Ο Εβάν Φουρνιέ αναμένεται στην Ελλάδα απόψε στις 23:15 και η άφιξή του θα πραγματοποιηθεί από την Πύλη 7 του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»

Ώρα Φουρνιέ, 23:15.

Απόψε το βράδυ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα καταφτάσει στην Ελλάδα και θα γνωρίσει την αποθέωση από τουλάχιστον εκατοντάδες οπαδούς των «ερυθρόλευκων», που θα βρεθούν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιοβάνοβιτς, το νέο ξεκίνημα και η μεγάλη πρόκληση (pic)

Η σπουδαιότερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ θα αφιχθεί στην Πύλη 7 του αεροδρομίου, έναντι των ΙΚΕΑ, με τον κόσμο των Πειραιωτών να ετοιμάζει ιδιαιτέρως θερμή υποδοχή στον Εβάν Φουρνιέ.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν μεθοδικά, γρήγορα, καταφέρνοντας έτσι να πείσουν τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ να πει το πολυπόθητο «ναι» και να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο), με ετήσιες απολαβές οι οποίες υπολογίζονται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Με τους πρόεδρους να κάνουν το καλύτερο «δώρο» στον σύλλογο για τη συμπλήρωση 100 χρόνων φέτος από την ίδρυσή του!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ