Καλάθης: «Νομίζω πως υπάρχει μπροστά μας μία σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε το βήμα παραπάνω» (vid)

Καλάθης: «Νομίζω πως υπάρχει μπροστά μας μία σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε το βήμα παραπάνω» (vid)

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στη Μονακό, αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν.

Διακοπές… τέλος για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή της Μονακό, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Έλληνας γκαρντ μιλώντας στο επίσημο κανάλι των Μονεγάσκων στάθηκε στην προσαρμογή του, αλλά και στους στόχους που έχει με την ομάδα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νικ Καλάθης:

«Είμαι τρεις μέρες εδώ με την ομάδα, δεν έχω μπει ακόμα στο 5 εναντίον 5 αλλά νιώθω άνετα, μας δέχτηκα καλά. Γνωρίζομαι καλά με κάποιους συμπαίκτες μου και νομίζω πως υπάρχει μπροστά μας μία σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Έχω συνεργαστεί καλά με τον Μάικ Τζέιμς στο παρελθόν και τώρα γνωρίζω τα άλλα παιδιά. Νομίζω πως αποτελώ καλό κομμάτι της ομάδας και ελπίζω να τη βοηθήσω.

Διαθέτουμε μία έμπειρη ομάδα, αποτελούμενη από παίκτες που έχουν βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά υπάρχουν και αρκετοί νεαροί παίκτες που φέρνουν ενέργεια και πάθος. Θα γίνει μία μίξη όλων.

Στόχος είναι να περάσουμε στο Final Four και εκεί όλα μπορούν να συμβούν. Είδατε τι έκανε πέρυσι ο Παναθηναϊκός. Είναι δύο παιχνίδια που όλα μπορούν να συμβούν, αλλά το βασικό είναι να φτάσεις ως εκεί».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ