Η μεγάλη επιστροφή του «Τάκι»: Ο Ντράγκαν Τάρλατς νέο αφεντικό της Μπάγερν Μονάχου

Η μεγάλη επιστροφή του «Τάκι»: Ο Ντράγκαν Τάρλατς νέο αφεντικό της Μπάγερν Μονάχου

Ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τάρλατς, αναλαμβάνει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στην Μπάγερν Μονάχου

Πρόκειται για έναν εκ των αγαπημένων της «ερυθρόλευκης» κερκίδας. Ο Ντράγκαν Τάρλατς έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού και λατρεύτηκε όσο λίγοι στον Πειραιά.

Ήταν μέλος της αρμάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που το 1997… κατασπάραξε την Μπαρτσελόνα με το επιβλητικό 73-58 και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας τότε τη Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Ένα «υπερόπλο» ο Φουρνιέ στα χέρια του Μπαρτζώκα

Στη νέα εποχή στην ομάδα μπάσκετ της Μπάγερν Μονάχου, με προπονητή πλέον τον τέως Ομοσπονδιακό της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας εθνικής Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ, ο Τάρλατς θα έχει μία ιδιαίτερα σημαντική θέση.

Συγκεκριμένα, ο πρώην θρύλος του Ολυμπιακού ανέλαβε καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στους Βαυαρούς και διαδέχεται τον Ντανιέλε Μπαϊέζι, που μετά από μια δεκαετία στη Γερμανία επέστρεψε στην πατρίδα του, την Ιταλία.

Ο Τάρλατς την τελευταία τριετία ήταν γενικός διευθυντής στην εθνική Σερβίας. Με τους «πλάβι» κατέκτησε το ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2024 και το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πριν λίγες εβδομάδες.

Ο «Τάκι», μετά την επιτυχημένη παρουσία του σε Εθνικό επίπεδο, επιστρέφει στο συλλογικό επίπεδο με σκοπό να ανεβάσει επίπεδο την Μπάγερν και να την κάνει πρωταγωνίστρια στη Euroleague.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ