Η τρέλα του Φουρνιέ για Ολυμπιακό: Όταν αποθέωνε τον Θρύλο (pic)

Η τρέλα του Φουρνιέ για Ολυμπιακό: Όταν αποθέωνε τον Θρύλο (pic)

Ο Εβάν Φουρνιέ είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή με τη φανέλα του Ολυμπιακού και όπως φαίνεται αυτή θα γίνει πραγματικότητα.

Έτοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» της χρονιάς είναι ο Ολυμπιακός, καθώς οι Πειραιώτες φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποφάσισε να κάνει το άλμα της επιστροφής προς την Ευρώπη μετά από 12 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο NBA και οι διοικούντες του Ολυμπιακού κινήθηκαν αστραπιαία προσφέροντάς του ένα διετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές για να τον κάνουν δικό τους, παρά τον ανταγωνισμό.

Διαβάστε επίσης: Show time: Τα κορυφαία γκολ του Γουίλιαν στην Αγγλία (vids)

Οι Πειραιώτες πάντως φαίνεται πως είχαν σύμμαχό τους και τον ίδιο τον παίκτη, που στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει κάποια στιγμή την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Συγκεκριμένα, ήταν τον Μάιο του 2022, μετά τον χαμένο ημιτελικό του Final4 από την Αναντολού Εφές στο Βελιγράδι, όταν ο Γάλλος είχε κάνει το παρακάτω ποστ στον λογαριασμό του στο twitter.

«Αν κάποια μέρα έπρεπε να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Εξακολουθεί να είναι ένα φοβερό κλαμπ», είχε γράψει ενθουσιασμένος από την στήριξη των φιλάθλων των Ερυθρόλευκων σε εκείνο το Final4 του Βελιγραδίου, παρά τον πικρό αποκλεισμό από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Τότε κάτι τέτοιο φάνταζε αρκετά μακρινό, ωστόσο όπως φαίνεται ήρθε η στιγμή να γίνει ο Φουρνιέ κάτοικος Πειραιά, αν όλα πάνε καλά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ