Ανανεώνει και φεύγει δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ

Ανανεώνει και φεύγει δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Φιλίπ Πετρούσεφ και στη συνέχεια θα στείλει δανεικό τον Σέρβο τον Ερυθρό Αστέρα.

Η φαινομενική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ φέρνει, όπως είναι λογικό, ανακατατάξεις στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αρκετές επιλογές και είναι αναγκαίο να υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις για να μην μείνει κανείς εκτός ροτέισον και να έχουν όλοι έναν αξιόλογο χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι λοιπόν στην περίπτωση που ο Γάλλος φορέσει και επίσημα τα ερυθρόλευκα τότε ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στον Ερυθρό Αστέρα για έναν χρόνο. Μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά και φυσικά είναι στην πατρίδα του.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες επειδή πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Σέρβου φόργουορντ/σέντερ σκοπεύουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Τον δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα επιβεβαίωσε στην ουσία και ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς με μια ανάρτησή του, στην οποία «φωτογραφίζει» τη μετακίνηση του Σέρβου φόργουορντ λέγοντας: «Μερικές φορές το καλοκαίρι οι παίκτες τα αλλάζουν όλα, εκτός από το χρώμα…» κάνοντας λόγο για το «ερυθρόλευκο» που μοιράζονται ο Ολυμπιακός και η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τέλος, πέραν του Πετρούσεφ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμη μία αποχώρηση ξένου από το μεγάλο λιμάνι με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι η πιθανότερη επιλογή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ