«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φουρνιέ»

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φουρνιέ»

Τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Εβάν Φουρνιέ και την πιθανή επιστροφή του στην Ευρώπη συνεχίζονται, με τις τελευταίες πληροφορίες από το εξωτερικό να κάνουν λόγο για συζητήσεις του Γάλλου με τον Ολυμπιακό

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη έχει αρχίσει να εξετάζει ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος ενδέχεται να αφήσει τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ μετά από μια 12ετία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Γάλλος φόργουορντ περίμενε μια καλή πρόταση προκειμένου να παραμείνει στην Αμερική, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη και ο μάνατζέρ του έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με ομάδες της Euroleague, οι οποίες είναι διατεθειμένες να κάνουν το «μπαμ» και να ταράξουν την ευρωπαϊκή αγορά.

Διαβάστε επίσης: Equipe: «Σε επαφή με τον Γιαζιτσί ο Ολυμπιακός» (vid)

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 32χρονο διεθνή άσο όλο και αυξάνονται, με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό να κάνουν λόγο για άμεσες συνομιλίες των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, σε μια πρόσφατη ανάρτησή του στο «Χ», ο Αλεσάντρο Λουίτζι Μάγκι αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Φουρνιέ, ο οποίος αποτελεί τον μεγάλο στόχο των Πειραιωτών προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση της Euroleague και να δώσουν την δική τους απάντηση στον αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό.

Όπως τονίζει ο Ιταλός ρεπόρτερ, οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές στην έκβαση του deal.

Θυμίζουμε ότι ο Φουρνιέ αγωνίστηκε στο ΝΒΑ από το 2012 έως το 2024 και φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Νάγκετς, Ορλάντο Μάτζικ, Σέλτικς, Νικς και Πίστονς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ